Rivning

Utmaningen ligger i att riva smart och exakt, hålla tiderna och veta hur man hanterar rivmaterial korrekt. Tack vare vår långa kompetens inom rivning, kan vi garantera att arbetet utförs med högsta kvalitet.

Många säger att det inte är särskilt komplicerat att riva något. Det är det inte heller.

Utmaningen ligger i att riva smart & exakt, hålla tiderna och veta hur man hanterar riv avfallet korrekt. Tack vare vår långa kompetens inom rivning, kan vi garantera att arbetet utförs med högsta kvalitet. Det får våra kunder att känna sig trygga. Oavsett om du behöver riva ett badrum eller en hel byggnad, så ser vi till att utföra det smidigt & snyggt.

Kund i fokus

Du som kund ska bli nöjd och vilja komma tillbaka till oss. För att kunna leverera det bästa resultatet i varje uppdrag har vi samlat många olika kompetenser i företaget genom åren. För oss är det viktigaste att Du som kund är mer än nöjd efter slutfört arbete. Tveka inte att höra av dig till oss när du behöver hjälp med professionell betongborrning inom Stockholm och kranskommuner.

Vi tänker på miljön

Med vårt tydliga miljöansvar arbetar vi enbart med maskiner och material från ledande leverantörer för omsorg av vår miljö. Vi gör vårt yttersta för att skapa ett system där jordens resurser återanvänds på ett så effektivt sätt som möjligt, därför tycker vi det är viktigt att vi har en effektiv och smart avfallshantering.

Begär kostnadsfri offert

När du anlitar oss för ett arbete garanterar vi dig ett professionellt bemötande, en hög personlig service och ett smidigt utfört arbete. Med vår vision och kompetens kan vi leva upp till förväntningarna hos våra kunder och vi gör allt för att hålla en god kvalitet. Våra kunder är i största utsträckning byggmästare i Stockholmsområdet och Mellansverige.