Håltagning

Vi utför både omfattande och mindre håltagningar, och arbetar främst mot entreprenadföretag. Oavsett om det gäller arbete i armerad betong, granit, sten eller andra material, så hjälper vi dig på bästa sätt.

Vi utför både omfattande och mindre håltagningar, och arbetar främst mot entreprenadföretag.

Oavsett om det gäller arbete i armerad betong, granit, sten eller andra material, så hjälper vi dig på bästa sätt genom att vi arbetar med dem bästa maskinerna och produkterna för att kunna leverera det bästa resultat. Vi utför allt inom håltagning i Stockholm.

Kund i fokus

Du som kund ska bli nöjd och vilja komma tillbaka till oss. För att kunna leverera det bästa resultatet i varje uppdrag har vi samlat många olika kompetenser i företaget genom åren. För oss
är det viktigaste att Du som kund är mer än nöjd efter slutfört arbete. Tveka inte att höra av dig till oss när du behöver hjälp med professionell betongborrning inom Stockholm och kranskommuner.

Vi tänker på miljön

Med vårt tydliga miljöansvar arbetar vi enbart med maskiner och material från ledande leverantörer för omsorg av vår miljö. Vi gör vårt yttersta för att skapa ett system där jordens resurser återanvänds på ett så effektivt sätt som möjligt, därför tycker vi det är viktigt att vi har en effektiv och smart avfallshantering.

Begär kostnadsfri offert

När du anlitar oss för ett arbete garanterar vi dig ett professionellt bemötande, en hög personlig service och ett smidigt utfört arbete. Med vår vision och kompetens kan vi leva upp till förväntningarna hos våra kunder och vi gör allt för att hålla en god kvalitet. Våra kunder är i största utsträckning byggmästare i Stockholmsområdet och Mellansverige.