ASBESTSANERING

Självklart har vi tillstånd från Arbetsmiljöverket för att utföra asbestsanering.
Vi hjälper dig genom hela processen från början till slut: tillståndsansökan, miljöinventering,
provtagning och asbestsaneringen.

Hovets Entreprenad Håltagning AB är behöriga asbestsanerare och kan hjälpa er med asbestsanering i Stockholm

Eftersom hantering av asbest innebär hälsorisker finns strikta regler för hur en asbestsanering ska gå till. För att avlägsna asbest på ett säkert och korrekt sätt är det viktigt att saneringen utförs av erfarna yrkesmän.

En yrkesmässig asbestsanering inleds med att området spärras av och säkerhetsslussar sätts upp. Ett undertryck hindrar asbestfibrerna från att ta sig ut i andra lokaler.  Tveka inte att höra av dig till oss om du misstänker att det finns asbest.

Rutinerade på asbest i Stockholm

Misstänker du att det finns asbest i din närhet?

Självklart har vi tillstånd från Arbetsmiljöverket för att utföra asbestsanering. Vi hjälper dig genom hela processen från början till slut: tillståndsansökan, miljöinventering, provtagning och så förstås själva asbestsaneringen. Våra anställda är alla kompetenta, miljömedvetna, säkerhetsmedvetna och erfarna asbestsanerare.

På Hovets Entreprenad Håltagning AB har vi full kompetens och behörighet för sanering av asbest i Stockholm. Hör av dig till oss om du misstänker att det förekommer asbest så kommer vi dit och tar prover. Skulle analysen påvisa att asbest finns i lokalen så gör vi en anmälan till arbetsmiljöverket och kan därefter starta saneringen inom 48 timmar.

Asbest är vanligt förekommande i dessa material:

Kund i fokus

Du som kund ska bli nöjd och vilja komma tillbaka till oss. För att kunna leverera det bästa resultatet i varje uppdrag har vi samlat många olika kompetenser i företaget genom åren. För oss är det viktigaste att Du som kund är mer än nöjd efter slutfört arbete. Tveka inte att höra av dig till oss när du behöver hjälp med professionell betongborrning inom Stockholm och kranskommuner.

Vi tänker på miljön

Med vårt tydliga miljöansvar arbetar vi enbart med maskiner och material från ledande leverantörer för omsorg av vår miljö. Vi gör vårt yttersta för att skapa ett system där jordens resurser återanvänds på ett så effektivt sätt som möjligt, därför tycker vi det är viktigt att vi har en effektiv och smart avfallshantering.

Begär kostnadsfri offert

När du anlitar oss för ett arbete garanterar vi dig ett professionellt bemötande, en hög personlig service och ett smidigt utfört arbete. Med vår vision och kompetens kan vi leva upp till förväntningarna hos våra kunder och vi gör allt för att hålla en god kvalitet. Våra kunder är i största utsträckning byggmästare i Stockholmsområdet och Mellansverige.